Γλώσσες

Νόμισμα

Leos Car Rentals

Σχετικά με εμάς

Το Leos Rent A Car ιδρύθηκε το 1984 ως απάντηση στις σαφείς και αυξανόμενες ανάγκες για έναν οργανισμό αφιερωμένο αποκλειστικά στην επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων. Μέσω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σταθερά και τώρα έχει γραφεία σε κάθε μεγάλη πόλη του νησιού, συμπεριλαμβανομένου του 24ωρου γραφείου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας & Πάφου. Τα κεντρικά γραφεία των εταιρειών εδρεύουν στη Λεμεσό όπου βρίσκεται και το κύριο γραφείο γκαράζ και ταξιδιών.

Ο στόλος διαθέτει τα πιο πρόσφατα μοντέλα που κυμαίνονται από ένα μικρό Smart for Two για την πόλη έως τη Mercedes GLE για περιοδεία στο νησί, παρέχοντας στον πελάτη μια μεγάλη γκάμα που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Η εταιρεία μέσω της επαγγελματικής της προοπτικής, της κατανόησης της αγοράς, της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου και της εξυπηρέτησης πελατών, έχει αποκτήσει πολλά συμβόλαια με μεγάλο αριθμό εισερχόμενων Tour Operators καθώς και με τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η ποσότητα και η ποιότητα του στόλου, μαζί με το πλήρως αποτελεσματικό μηχανογραφημένο τμήμα κρατήσεων της εταιρείας, προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του επόμενου αιώνα εγγυάται την άμεση, χωρίς προβλήματα χειρισμό για όλες τις απαιτήσεις των πελατών της.

Το προσωπικό είναι επαγγελματίες, με κίνητρα και πολύγλωσσοι άνθρωποι, που επιλέγονται για την αντοχή τους, τις άριστες δεξιότητες επικοινωνίας και την ικανότητά τους να εργάζονται υπό πίεση. Επιλεγμένη από λεπτομερείς και εκτενείς συνεντεύξεις, η εκπαίδευση του προσωπικού συνεχίζεται, τόσο στο πεδίο όσο και στην τάξη, όπου όλα τα μέλη της εταιρείας μπαίνουν στο ρυθμό τους. Μέρος της εκπαίδευσης περιλαμβάνει επίσης να ξοδεύετε χρόνο στο γκαράζ της εταιρείας, μαθαίνοντας τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί ένα όχημα και πώς να αντιμετωπίσετε μηχανικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας πελάτης.

Θέλουμε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια διασκεδαστική και προσωπική εμπειρία για τον ενοικιαστή. Αναμειγνύοντας μια ενεργητική και μολυσματική συμπεριφορά που είναι γεμάτη διασκέδαση, πνεύμα και οδηγεί στο ενοίκιο ενοικίασης, διαφοροποιούμε τον Λέοντα από τον ανταγωνισμό. Και, παρέχοντας αυτό που αποκαλούμε Shocking Service ή Positively Outrageous Service, το είδος της υπηρεσίας που είναι τόσο καλή που σοκάρει τους καταναλωτές, χτίζουμε ένα θεμέλιο καταναλωτών που γίνονται πελάτες Leos διάρκειας ζωής και που είναι υποχρεωμένοι να λένε σε άλλους για εμάς.

Η εταιρεία πρωτοπόρος στον δικό της τομέα έχει δεσμευτεί για την αριστεία, και με επίκεντρο τη μελλοντική τεχνολογία και μια εικόνα για τον παγκόσμιο τουρισμό, έχει πλέον ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με νέους υποψήφιους συνεργάτες τόσο στο εξωτερικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Είτε θέλετε να νοικιάσετε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ένα συμπαγές αυτοκίνητο ή ένα όχημα σπορ, η Leos Car Rentals στην Κύπρο είναι το μέρος για να νοικιάσετε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Γιατί ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων απο Leos Car Rentals στην Κυπρο ... Με απλά λόγια γιατί είμαστε οι ειδικοί για ενοικίαση πολυτελών οχημάτων στην Κύπρο.

Η γκάμα Leos Car Rentals καλύπτει πολυτελή οχήματα για κάθε περίσταση, από υψηλές διαβαθμιστικές απαιτήσεις έως υπέροχα σαββατοκύριακα μακριά, έχουμε το κατάλληλο όχημα για να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές σας απαιτήσεις.

Στη Leos Car Rentals είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια πολυτελή υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές.

Όταν αποφασίζετε για ενοικίαση πολυτελούς αυτοκινήτου με το Leos, μπορείτε να περιμένετε μια εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων επιλογών:

 • Όλα τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με τα περισσότερα πρόσθετα !!!
 • Πολυτελής υπηρεσία στα αεροδρόμια Meet and Greet
 • Δυνατότητα Κρατήσεων για συγκεκριμένη μάρκα & μοντέλο
 • Υπηρεσίες 1ης κατηγορίας κατά παραγγελία
 • Όλα τα αυτοκίνητα "κατόπιν αιτήματος" για να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα
 • Ομάδα υποστήριξης ειδικών
 • Εξαιρετικές Τιμές Σαββατοκύριακου & Ειδικές Προσφορές
 • Εταιρικά και μακροπρόθεσμα πακέτα ενοικίασης οχημάτων
 • Μεγάλη ποικιλία οχημάτων πολυτελείας 4x4 / SUV
 • Προσαρμοσμένες λύσεις στον πελάτη
 • Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (φόρος)