Γλώσσες

Νόμισμα

Leos Car Rentals

Μακροχρόνιες ενοικιάσεις

Μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κύπρο. Αποκτήστε ένα αυτοκίνητο αμέσως από τον υπάρχοντα στόλο μας!

Εάν η εταιρεία σας διαθέτει ή μισθώνει ένα αυτοκίνητο, όπως ίσως γνωρίζετε, φέρνει περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις. Αντίθετα, η ενοικίαση αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα σάς φέρνει στο κάθισμα του οδηγού και φροντίζουμε για όλα τα άλλα θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, εκτός από την πλήρωση της δεξαμενής, φυσικά. Η μακροχρόνια μίσθωση ενός αυτοκινήτου είναι απλή, ευέλικτη και ακόμα πιο σημαντική, οικονομικά αποδοτική και έξυπνη κίνηση των επιχειρήσεων

Για διαθεσιμότητα οχημάτων και πρόσθετες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: reservations@leoscy.com. Η προσφορά είναι περιορισμένη!

'ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ LEOS Business;

Το Leos Business προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για ελάχιστο χρονικό διάστημα 180 ημερών, ως μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση έναντι της μίσθωσης κλασικών αυτοκινήτων. Μειώστε το κόστος του στόλου αυτοκινήτων σας και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας εστιάζοντας στην κύρια δραστηριότητά σας Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τον αριθμό των οχημάτων κάθε μήνα, καθώς και τις κατηγορίες οχημάτων, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας. Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα πριν από την προγραμματισμένη ώρα και να πληρώσετε μόνο για την περίοδο χρήσης. Σας παρουσιάζουμε το τιμολόγιo σας κάθε μήνα, έτσι θα έχετε ένα λεπτομερή λογαριασμό των εξόδων σας, ενώ υπολογίζουμε το φύλλο εξόδων σας για τις χιλιόμετρα (ανάλογα με τις ανάγκες σας) σε μισή, ετήσια βάση ή στο τέλος του περίοδο ενοικίασης. Η προσφορά μας περιλαμβάνει όλες τις διοικητικές δαπάνες που σχετίζονται με το όχημα (τεχνικά έξοδα και έξοδα εγγραφής, ασφάλειες, φόρους, τέλη) και όλα τα ετήσια έξοδα συντήρησης.

Η μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου μαζί μας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα νέο αυτοκίνητο αμέσως χωρίς την ταλαιπωρία των τραπεζών, των επιτοκίων και του άγχους, να το θεωρήσετε ως ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κύπρο. Μην χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο reservations@leoscy.com

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »