Γλώσσες

Νόμισμα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ενοικιαζόμενα οχήματα σε δρόμους εκτός του βασικού οδικού δικτύου;

Τα ενοικιαζόμενα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο στο βασικό οδικό δίκτυο (ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι εντός πόλης/στο επαρχιακό δίκτυο, εθνικοί οδοί, αυτοκινητόδρομοι κ.λπ.). Ανεξαρτήτως κατηγορίας οχήματος, απαγορεύεται η οδήγηση σε χωματόδρομους, σε ανώμαλο έδαφος και παρόμοιους δρόμους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το μισθωτήριο συμβόλαιο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1: Η οδήγησε σε δρόμους εκτός του βασικού οδικού δικτύου επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που οι τοπικές αρχές σας υποχρεώσουν να κάνετε χρήση αυτών των εναλλακτικών δρόμων λόγω διακοπής κυκλοφορίας της κύριας οδού ή για άλλο λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές σας παρακαλούμε να προσαρμόσετε την ταχύτητα του οχήματος με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν εμπόδια (λακκούβες, σαμαράκια κ.λπ.) που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικές και δαπανηρές ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »