Γλώσσες

Νόμισμα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ενοικιαζόμενο όχημα για τη μεταφορά βαρέων φορτίων;

Δεν θέτουμε περιορισμούς στην ελευθερία κίνησης και τη χρήση των ενοικιαζόμενων οχημάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ενοικιαζόμενο όχημα για τη μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων ή αθλητικού εξοπλισμού. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να τηρείτε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να μην μεταφέρετε αντικείμενα που δεν χωρούν με ασφάλεια στο ενοικιαζόμενο όχημα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βάρος των μεταφερόμενων αντικειμένων και μην υπερφορτώνετε το όχημα διότι υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείτε ή να προκαλέσετε ζημιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1: Αν μεταφέρετε βαριά και μεγάλα αντικείμενα, τοποθετήστε κατάλληλα καλύμματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ιδίως στα πλαστικά τμήματα στις πόρτες, στο χώρο αποσκευών, στα καθίσματα, στην οροφή, στο ταμπλό και όπου αλλού απαιτείται, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν ζημιές που θα μπορούσαν να αποβούν ιδιαίτερα δαπανηρές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2: Σε περίπτωση που το φορτίο σας υπερβαίνει σε ύψος το κάλυμμα του χώρου αποσκευών, μην κλείνετε με βία την πόρτα του χώρου αποσκευών διότι υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν δαπανηρές ζημιές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3: Σε περίπτωση που το φορτίο σας δεν χωρά στον χώρο αποσκευών, μην αφαιρείτε το κάλυμμα του χώρου αποσκευών και μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω του. Το κάλυμμα είναι αρκετά ακριβό, γι’ αυτό και πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χαθεί και να μην φθαρεί.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »