Γλώσσες

Νόμισμα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιτρέπεται η μεταφορά ζώων στο ενοικιαζόμενο όχημα;

Επιτρέπεται η μεταφορά ζώων στο ενοικιαζόμενο όχημα;
Το μότο μας είναι «δημιουργούμε εμπειρίες». Για να παραμείνουμε πιστοί σε αυτή τη φιλοσοφία, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι πελάτες μας να μένουν πλήρως ικανοποιημένοι από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η εταιρεία μας αγαπά τα ζώα και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε οδηγικές εμπειρίες έχοντας μαζί σας το κατοικίδιό σας. Η υψηλή ποιότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε κατά τη μεταφορά κατοικίδιων στο ενοικιαζόμενο όχημα να προστατεύετε το εσωτερικό του οχήματος και ιδίως τα καθίσματα, προκειμένου να διατηρείται καθαρός ο εσωτερικός χώρος. Σε περίπτωση που απαιτηθεί καθαρισμός, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος των υπηρεσιών στεγνού καθαρισμού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των κατοικίδιων σας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ειδικά κλουβιά μεταφοράς κατοικίδιων και να δένετε τη ζώνη ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό, τόσο εσείς όσο και τα κατοικίδιά σας θα φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »