Γλώσσες

Νόμισμα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι γίνεται αν το καύσιμο τελειώσει;

Αν το καύσιμο τελειώσει τη στιγμή που οδηγείτε το ενοικιαζόμενο όχημα, προσπαθήστε να ακινητοποιήσετε το όχημα με τον πιο ασφαλή τρόπο. Ανάψτε τα αλάρμ, σβήστε τον κινητήρα, τραβήξτε το χειρόφρενο και τοποθετήστε το προειδοποιητικό τρίγωνο σε κατάλληλη απόσταση από το όχημα. Αγοράστε ένα πλαστικό δοχείο με καύσιμο από το πλησιέστερο πρατήριο και ανεφοδιάστε το όχημα με τουλάχιστον 5 λίτρα του ενδεδειγμένου καυσίμου (όπως αναγράφεται στην τάπα του ρεζερβουάρ). Αν μετά από λίγες προσπάθειες το όχημα εξακολουθεί να μην παίρνει μπρος, μην επιχειρείτε πλέον την εκκίνηση για να μην προκληθεί ζημιά στον κινητήρα και επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην οδηγείτε ποτέ με χαμηλή στάθμη καυσίμου. Μόλις ανάψει η προειδοποιητική λυχνία χαμηλής στάθμης καυσίμου ή η στάθμη του καυσίμου φτάσει στο ¼, μεταβείτε στο πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων και ανεφοδιάστε το αυτοκίνητο με το κατάλληλο καύσιμο.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »