Γλώσσες

Νόμισμα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ζημιάς στο όχημα, ή σε περίπτωση κλοπής, απόπειρας κλοπής και βανδαλισμού;

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ζημιάς στο όχημα, καλέστε αμέσως το 112 και συμπληρώστε το ευρωπαϊκό έντυπο δήλωσης ατυχήματος. Αν το ενοικιαζόμενο όχημα είναι σε κατάσταση που καθιστά αδύνατη την οδήγηση, επικοινωνήστε με την τεχνική μας υποστήριξη. Κατά την επιστροφή του οχήματος υποχρεούστε να υποβάλετε και την έκθεση αλκοτέστ.

Σε περίπτωση κλοπής ή απόπειρας κλοπής, καλέστε αμέσως το 112 και επικοινωνήστε με την τεχνική μας υποστήριξη.
Σε περίπτωση βανδαλισμού ή πρόκλησης ζημιών στο σταθμευμένο όχημα από άγνωστο δράστη, πρέπει και πάλι να καλέσετε την αστυνομία, ούτως ώστε να συντάξει τη σχετική έκθεση συμβάντος την οποία πρέπει να μας προσκομίσετε κατά την παράδοση του οχήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε ειδικές περιπτώσεις, αν το όχημα έχει υποστεί μόνο μικρές ζημιές (μικρές γρατσουνιές ή βαθουλώματα) ή πρόκειται για μικρό ατύχημα στο οποίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα, εφόσον εξασφαλίσετε την έγκριση της τεχνικής υποστήριξης και βγάλετε φωτογραφίες του ατυχήματος, μπορείτε να συμπληρώσετε μόνο το ευρωπαϊκό έντυπο δήλωσης ατυχήματος, χωρίς να καλέσετε την αστυνομία.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »