Γλώσσες

Νόμισμα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Πώς επιστρέφω το όχημα εκτός ωρών εργασίας στη θυρίδα κλειδιών;

Αν πρόκειται να επιστρέψετε το όχημα εκτός των συνήθων ωρών εργασίας του γραφείου και αφήνετε το ντοσιέ με τα έγγραφα και τα κλειδιά στη θυρίδα κλειδιών που έχει οριστεί για τον σκοπό αυτό, βεβαιωθείτε ότι αφήνετε το όχημα στη συμφωνημένη τοποθεσία, ελέγξτε ότι είναι ασφαλές και κλειδώστε το. Φροντίστε επίσης να διαβάσετε τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου στην ενότητα «Τεχνικές απορίες».

Αφού αφήσετε το όχημα, φωτογραφήστε το από όλες τις όψεις, σημειώστε την ακριβή ένδειξη του χιλιομετρητή και τη στάθμη καυσίμου και στείλτε μας τα εν λόγω στοιχεία μέσω e-mail.

Αν μετά από έλεγχο του οχήματος από υπάλληλο της Leos εντοπιστούν επιπλέον ζημιές, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail για το κόστος των επισκευών με το οποίο θα επιβαρυνθείτε και θα σας στείλουμε σχετικές φωτογραφίες και έγγραφα που τεκμηριώνουν τις ζημιές.

Εκτός από την υπηρεσία της θυρίδας κλειδιών, μπορούμε να φροντίσουμε να βρίσκεται στο σημείο παράδοσης και ένας υπάλληλος της Leos Car Rentals. Η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται κατόπιν συνεννόησης και χρεώνεται βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου μας.