Γλώσσες

Νόμισμα

ΝΕΑ

COVID-19

Η Κύπρος είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά ταξιδιώτες από διάφορες χώρες μετά τον επιτυχή περιορισμό της επιδημίας COVID-19.

Η Κύπρος είναι ένα νησί γνωστό για τον υπαίθριο τρόπο ζωής του, την αφθονία του προσωπικού χώρου, τον αργό ρυθμό ζωής, τον καθαρό αέρα και τις αραιοκατοικημένες περιοχές. Σας περιμένουμε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε το όμορφο νησί μας για άλλη μια φορά.  Κοπιάστε!

Για να διευκολύνουμε τις ταξιδιωτικές σας διευθετήσεις για την Κύπρο και να διασφαλίσουμε ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται από τις Υγειονομικές Αρχές συλλέγονται με αποτελεσματικό και πλήρη τρόπο, δημιουργήσαμε αυτή την διαδικτυακή πύλη όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε τις απαραίτητες διατυπώσεις με γρήγορο και εύκολο τρόπο. 

Μετά την επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, η Κύπρος είναι και πάλι έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες από διάφορες χώρες. Με ανυπομονησία σας περιμένουμε να ανακαλύψετε ξανά τις ομορφιές του νησιού μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας στην Κύπρο δείτε εδώ.

Για να ταξιδέψετε στην Κύπρο πατήστε εδώ για το δικό σας Cyprus Flight Pass. Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και την υπεύθυνη δήλωση και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε. Σας περιμένουμε!

Πιο κάτω θα βρείτε τον κατάλογο με τις χώρες προέλευσης των ταξιδιωτών, όπως αυτές έχουν κατηγοριοποιηθεί (κατηγορίες Α και Β) στη βάση διεθνών επιδημιολογικών κριτηρίων. Ο κατάλογος των χωρών προέλευσης θα επαναξιολογείται σε εβδομαδιαία βάση.

Σας ευχόμαστε ασφαλή πτήση και  ευχάριστη διαμονή στην Κύπρο!

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα Leos Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »